Cursuri Săptămânale

 

Momentan NU avem cursuri săptămânale.

Pentru a afla mai ușor când organizăm următoarele cursuri, îți reomandăm să dai LIKE paginii noastre pe Facebook.

  AcroYoga SM pe FACEBOOK

 
 
 
 
 
 

Ce câștig?

  • Înveți posturi și tranziții specifice AcroYoga. Îți descoperi abilități noi. Primești aprecieri din partea prietenilor pentru realizările tale.
  • Îți dezvolți încrederea în tine și în alte persoane. Devii mai liber să te manifești autentic, să explorezi noi activități și interacțiuni.
  • Exersezi comunicarea nonverbală. Îți înțelegi mai bine corpul și emoțiile. Îți prezinți mai ușor dorințele și limitele de interacțiune.
  • Te relaxezi prin posturi, masaj, respirație și meditație. Elimini stresul acumulat în viața de zi cu zi. Îți vindeci diverse afecțiuni fizice.
  • Te încarci energetic și emoțional. Îți începi ziua în cel mai bun mod posibil, cu un corp și o minte proaspete și energizate.
  • Te alături unei comunități bazate pe joc și încredere. Te bucuri de priviri și îmbrățisări sincere. Îți folosești imaginația și creativitatea.
  • Îți crești forța și mobilitatea, îți dezvolți echilibrul și orientarea în spațiu. Vei arăta mult mai bine și te vei mișca mult mai natural.

Ce aș pierde?

  • Nu îți dai voie să explorezi ceva nou, care te atrage (altfel nu ai citi aceste rânduri). În loc să te dezvolți, te lași limitat de frici și găsești justificări nefondate.
  • Eviți interacțiunea deschisă și directă cu alte persoane frumoase. Rămâi la interacțiunile preponderent superficiale cu alte persoane.
  • Ratezi ocazia de a te relaxa complet, fizic și energetic. Îți începi ziua de lucru obosit și dai un randament mai slab în tot ce faci.

Tinerețea este o stare de spirit. Rămân veșnic tineri cei care au curajul să încerce permanent ceva nou, fac mișcare alegând activități care le stimulează mobilitatea articulară, socializează mai mult și îmbrățișează mai des, se joacă și se relaxează frecvent. Cei bătrâni sunt cei care își găsesc justificări diverse pentru a evita toate acestea și a rămâne în carapacea lor. Fericirea vine din explorare, nu din activitățile de rutină.

Cum mă înscriu?

Ești binevenit(ă) la acest curs indiferent de sexul, vârsta sau condiția ta fizică. Cursul este adresat tuturor nivelurilor de pregătire: începător, intermediar și avansat. Începătorii vor primi mai multe indicații și vor fi supravegheați atent. Intermediarii și avansații vor beneficia de o libertate mare de a improviza, activitatea lor fiind mai apropiată de AcroJam.

Începătorii vor avansa la intermediari după minim 3 luni de cursuri, dacă reușesc să execute corect elementele de bază și au deprinderile necesare pentru a lucra neasistați în siguranță..

Cotizația se plătește în avans pe câte 4 săptămâni (8 ședințe) de curs consecutive și este variabilă în funcție de experiența și implicarea cursantului. Începătorii vor plăti 120 lei / 4 săptămâni. Intermediarii și avansații vor plăti doar 80 lei / 4 săptămâni dacă se implică în mediatizarea activităților școlii și în asistarea începătorilor.

Pentru înscriere vino la ORICARE dintre întâlnirie noastre, miercuri sau vineri, înainte de ora 7:30, pe str. Regele Ferdinand nr.7 etaj 1 (interfon 12, Sonrisa Dance Center). Adu cotizația pentru prima lună și imbrăcăminte sport (cât mai mulată pe corp).

Întrebări

Am nevoie de partener(ă)? Nu, poți veni singur(ă) la curs. Se va lucra preponderent în grupuri de 3 persoane, care se vor schimba frecvent.

Este greu? Da și nu... Vei putea executa din prima zi posturi și tranziții care acum ți se par imposibile. Pentru majoritatea nu ai nevoie de forță sau mobilitate, iar pentru restul îți vei dezvolta abilitățile necesare în timp.

Sunt prea bătrân(ă)? Nu din punctul nostru de vedere! Suntem în grup persoane între 16-50 ani care nu ținem cont de vârsta din buletin. Se poate începe la orice vârstă, fără nici o limitare.

Este riscant? Depinde de exercițiu... Siguranța și sănătatea cursanților este prioritară, așa că partenerii care exersează vor fi asistați aproape întotdeauna de încă una sau două persoane.

Dacă nu îmi place? Mai mult ca sigur la curs vei trece atât prin momente de bucurie și satisfacție maximă cât și prin momente de frică și frustrare. Este important să îți acorzi măcar o lună să experimentezi pentru a-ți forma o părere obiectivă. Așa că fă-ți cadou o lună de curs și lasă universul să te surpindă într-un mod plăcut 😃